De Buiten-
speeldag

Yes! Het is bijna zover: de Buitenspeeldag 2021! Op woensdag 9 juni organiseren Jantje Beton & Nickelodeon een speciale editie van de Buitenspeeldag. Dit is dé middag waarop we vieren wat zo belangrijk is: spelen! Helaas zijn er ook dit jaar geen grote evenementen, maar het belooft écht een te gekke editie te worden… Je kunt dit jaar namelijk de Buitenspeeldag Poster Walk volgen door de buurt! Binnen blijven om TV te kijken heeft geen zin, want van 13.00-17.00 uur gaan TV zenders Nickelodeon en Nick Jr op zwart. Doe jij mee? Kijk voor meer informatie op www.buitenspeeldag.nl

Poster Walk

Hoewel het coronavirus enige beperkingen oplegt, hebben Nickelodeon en Jantje Beton een alternatief bedacht om toch lekker buiten te kunnen spelen: De Poster Walk. Geïnspireerd op de succesvolle teddyberen-walk.

De Poster Walk stimuleert kinderen om alleen of samen met hun vriendjes erop uit te gaan en lekker buiten te spelen. Wij hopen dat zoveel mogelijk huishoudens de posters op het raam zullen plakken, zodat kinderen op zoek kunnen gaan naar alle verschillende posters in hun eigen buurt. De posters zijn geprint op A3-formaat en bevatten allen een eigen opdracht zoals Fantasie verstoppertje, Coole move, Draai neus en vele andere gekke, spannende en speelse opdrachten!

Helpen jullie ook mee om de kinderen een leuke Buitenspeeldag te geven? De posters kunnen (gratis) worden opgehaald bij de dichtstbijzijnde Intertoys winkel of zijn te downloaden via de website.

Geen idee waar je moet beginnen met de Buitenspeeldag Poster Walk? We hebben een stappenplan met tips op onze website gezet. Dat is wel zo makkelijk!

Bekijk het stappenplan

De Buitenspeeldag is een initiatief van