De Buiten-
spelers

Er is maar één groep is die echt de taal van de kinderen spreekt en tot actie aanzet: de kinderen zelf. De onbevangenheid van de kinderen is de sleutel naar het maken van impact op de groep in een oh-zo belangrijke levensfase.

Daarom geeft de Buitenspeelcoalitie het podium letterlijk aan de kinderen. De kinderen zijn de spreekbuis richting hun doelgroep en adviseren de alliantiepartijen op welke manier buitenspelen het best ingericht kan worden. Een heuse kinderraad met veel invloed op de besluitvorming en communicatie. Zo krijgen de kinderen wat ze verdienen, aandacht en spreektijd!

Wie zijn de Buitenspelers?

Naar buiten gaan is superleuk. Dat willen we vertellen aan alle kinderen in Nederland. Dat is niet iets voor grote mensen, kinderen zelf kunnen dat natuurlijk veel beter! Daarom is het heel cool dat verschillende partijen ons willen helpen.

Als we alle kinderen verzamelen kunnen we samen allemaal toffe dingen bedenken om naar buiten te gaan supercool te maken. Want het is goed voor een heleboel dingen.. Je wordt er creatief van. En sterker. En slimmer. Zelfs slimmer dan onze ouders, haha.

Doe je mee?

Meer informatie

Dit zijn de
Buitenspelers