Downloads

Wat super dat je de Buitenspeelweek toolkit hebt aangevraagd. Deze zit boordevol sport- en spelinspiratie, praktische tips en promotiemateriaal om zo ook het maximale uit jouw Buitenspeelweek te halen! Denk aan tips voor sport- en spelactiviteiten, een Buitenspeelweek parcours, tipkaarten voor ouders en de digitale brandguide met afbeeldingen om te gebruiken op social media. We wensen je heel erg veel buiten speel-sport-beweeg plezier en natuurlijk een geweldige Buitenspeelweek toegewenst!

–> Vergeet niet je activiteiten met ons te delen! #buitenspeelweek en @Buitenspeelweek. Dank je wel alvast 😊

Toolkit

  • Inspiratieboekje: je kan het hele boekje downloaden, maar ook elke tip los. We hebben bij elke tip een leeftijdsindicatie aangegeven.
  • Tipkaarten: voor kinderen en jongeren die opgroeien in gezinnen met een laag inkomen is sport en bewegen niet altijd vanzelfsprekend. Gebruik de tipkaarten om ook deze kinderen en jongeren te bereiken en binden aan sport- en beweegactiviteiten.
  • Parcourskaart: volgens de Buitenspelers is dit hét ideale tikkertjesparcours! Hoe ziet die van jou eruit? Zet ‘m uit tijdens de Buitenspeelweek en deel ‘m met ons. We zijn benieuwd!
  • Digitale brandguide: hier tref je diverse afbeeldingen, lettertypes en logo’s om te gebruiken op social media.